taalcursus om je zakelijk engels te verbeteren

Cursus zakelijk Engels – improve your business opportunities

In het bedrijfsleven is een goede beheersing van de Engelse taal steeds belangrijker. Zakelijke relaties willen graag in een mondiale taal worden aangesproken, en jij wilt als cursist op fatsoenlijke wijze kunnen spreken. De focus ligt hierin op de werkvloer: praktische situaties die vaak voorkomen, snel schakelen tijdens een telefoongesprek en op een zakelijke manier je relatie te woord staan. Door te investeren in zakelijk Engels zet je een stap extra voor de klant, en dat betaalt zich uit.
Zakelijk Engels voor nu en later

Een bedrijf met een internationale klantenkring heeft verregaande behoefte aan medewerkers die de Engelse taal machtig zijn, zowel zakelijk als persoonlijk. De Engelse spreektaal is daarin weer anders dan de reguliere Engelse taal, met woorden en definities die ‘typisch’ zijn voor zakelijk taalgebruik. Door de vaste stijl- en spelregels onder de knie te krijgen, maak je het verschil op bedrijfsmatig vlak. Echter helpt dit je niet alleen binnen het zakelijke domein, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling is een goede beheersing van de Engelse taal cruciaal. Je versterkt jouw positie als werknemer in het bedrijfsleven.

taalcursus om je zakelijk engels te verbeteren

Cursus zakelijk Engels voor bedrijven

Als bedrijf is het een logische en verstandige keuze om je werknemers een cursus zakelijk Engels aan te bieden. Zeker wanneer je als bedrijf wilt uitbreiden naar andere landen of gebieden in de wereld, dan is een bestand met werknemers die de Engelse taal verbaal beheersen belangrijk. Voor bedrijven is het daarom verstandig om tegelijkertijd meerdere werknemers aan te melden voor een cursus. Je geeft hiermee een impuls aan de interne mogelijkheden van je werknemers en faciliteert tegelijk meer kansen van je bedrijf in het buitenland. Laat die kans niet lopen, want niks is zo vervelend als een buitenlandse order mislopen, omdat je medewerkers communicatief steken hebben laten vallen.

Voordelen zakelijk Engels

Daag je als bedrijf jouw medewerkers voldoende uit op gebieden die nog onbekend zijn, of wil je als persoon jezelf uitdagen in het voeren van een verkoopgesprek in het Engels? Dankzij een cursus Engels heb je dit in korte tijd onder de knie. Verhoog je kansen op een sale vanuit het buitenland, en heb een streepje voor op het moment dat je gaat solliciteren bij een ander bedrijf. Het doorlopen en slagen voor een cursus zakelijk Engels staat hoog aangeschreven bij tal van bedrijven, en dat geeft jou de pole position ten opzichte van andere medewerkers of sollicitanten. Je geeft dankzij een cursus zakelijk Engels een duurzame boost aan je mogelijkheden in het bedrijfsleven.

Direct beginnen: alleen of in groepsvorm

Waar voel jij jezelf het prettigst bij? Wil je in de avonduren op individuele basis werken aan je skills in de Engelse taal, of ga je de uitdaging aan met andere mensen? Kies voor een cursusvorm die bij je past, want het belangrijkste is natuurlijk dat je deze succesvol afrondt. Wil je als bedrijf de stap maken naar het buitenland en nieuwe zakelijke relaties aangaan? Dan is een uitstekende beheersing van de Engelse taal voor je personeel cruciaal. Een cursus zakelijk Engels werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *