een particulier recherchebureau

Een recherchebureau voor elk bedrijf

Je hebt een prachtig bedrijf opgebouwd en werkt met een fijn team van mensen. Niets om je zorgen over te maken. Toch? Daar zit de grootste valkuil. Wanneer je het idee hebt dat alles tot in de puntjes geregeld is en goed loopt, laat dan toch een expert met je meekijken of het inderdaad allemaal waterdicht is.

Voorkom hoge financiële kosten

Voorkomen is beter dan genezen. Zorg er dus voor dat alle procedures goed geregeld zijn en dat alles rondom je beveiliging is geregeld. De bedrijfsrecherche komt nog te veel bedrijven tegen waar dit niet zo goed is geregeld als ze hadden gedacht. Wanneer er vervolgens een incident gebeurt zijn de financiële kosten hoger dan nodig was geweest.

Wat kan de bedrijfsrecherche voor je doen?

Waarschijnlijk veel meer dan je in eerste instantie zou denken. Zo kunnen ze vooraf goed adviseren. Bijvoorbeeld een advies over de beveiliging van je bedrijf aan de hand van een bedrijfsrisicoanalyse. Zij kennen de regels en de valkuilen, zodat je zelf niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Vermoed je fraude? Twijfel dan ook niet langer en schakel de bedrijfsrecherche bij een recherchebureau in. Zij zijn gespecialiseerd in dit soort zaken en kunnen een degelijk onderzoek voor je doen. Zowel om na te gaan of er sprake is van fraude als om na te gaan op welke punten je kunt verbeteren om fraudegevoeligheid te voorkomen.

een particulier recherchebureau

Hulp bij personeelsscreening of verzuim

Aannemen van nieuwe medewerkers kan spannend zijn. Je wilt zeker zijn dat iemand de juiste kwaliteiten bezit, maar je wilt ook zeker zijn dat de persoon die je aanneemt integer is. De bedrijfsrecherche kan je helpen met het uitvoeren van een personeelsscreening. Zowel bij nieuwe medewerkers die in dienst komen als voor medewerkers die al langer in dienst zijn.

Zelfs wanneer je twijfelt over het verzuim van je medewerker, dan staat de bedrijfsrecherche voor je klaar. Zij zullen op onderzoek uitgaan om te zien of de medewerker inderdaad ziek is en in het verzuim hoort of dat er fraude wordt gepleegd. Omdat zij gespecialiseerd zijn in dit soort zaken, zullen ze efficiënt werken en snel resultaat opleveren.

Update je bedrijf voordat het te laat is

Het klinkt misschien als een hele stap om bedrijfsrecherche in te schakelen voor je bedrijf, maar het is een verstandige keuze om te maken. Als je aan de voorkant zorgt dat alles goed geregeld, afgestemd en beveiligd is, dan voorkom je achteraf problemen die voorkomen hadden kunnen worden.

Durf te leren van andermans fouten en voorkom dat je zelf in dezelfde vervelende situaties terecht komt. Maak daarom vandaag nog een afspraak met de bedrijfsrecherche om een kennismaking in te plannen. Bespreek de verschillende mogelijkheden waarop zij jou kunnen helpen om jouw bedrijf extra veilig te maken en supergoed te beschermen. Wacht niet tot het te laat is en je jezelf af moet vragen ‘wat als ik eerder had gebeld?’ Maar wees proactief en laat alle gemeneriken en problemen buiten de deur in de kou staan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *